EXCLUSIV  Robert Negoiță: Bucureștenii au pierdut Parcul IOR. Cum s-a ajuns aici: A deschis poarta nenorocirilor!

Andrei Itu / 12 iul 2019 / 11:36 Salveaza PDF Comentarii
Rober-Negoiță-interviu-DC-News
Descriere foto: Rober-Negoiță-interviu-DC-News

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, în cadrul unui interviu pentru DC News, cum au pierdut bucureștenii Parcul IOR.

Bucureștenii, din perspectivă legală, au pierdut cele 12 hectare din Parcul IOR din 2005. El este proprietate privată de atunci. Dar, cum s-a ajuns aici? Terenurile, înainte să fie amenajate ca parc acum 60-70 de ani, erau niște câmpuri cu porumb. Ceașescu, când a construit, le-a lăsat ca locuri pentru spațiu verde, locuri pentru parc. Este extrem de important cine era primar în anii 2000, când s-a aprobat PUG-ul. Terenurile au fost  introduse în zona construibilă, în situația în care acolo erau spații verzi și locuri de joacă.” a declarat Robert Negoiţă.

Expertiză pe loc de joacă 

 

”Ulterior, documentațiile întocmite au fost în această idee. Au venit să facă expertiză pe loc de joacă, pe un teren amenajat ca parc. Sunt instanțe de judecată care dau hotărâri împotriva legii. Eu vreau să îmi cresc copii într-o țară normală, iar acest fapt ține de fiecare dintre noi.” a declarat Robert Negoiţă în studioul DC News. 

”Se pare că toată documentația a fost dusă la Primăria Generală înainte de 2004. Cu câteva luni înainte de finalul anului 2004, după realegerea la Primăria Generală (nr.red. a lui Traian Băsescu), documentația a fost respinsă cu notificare pentru că nu a corespuns din mai multe motive. Întrebarea este ce a intervenit între timp? La câteva luni, chiar în ultima zi de mandat la primărie pentru că a doua zi a devenit președintele României, ce s-a întâmplat de a semnat această retrocedare (nr.red Traian Băsescu)? Aceasta a deschis poarta largă a tuturor nenorocirilor care au urmat!” a declarat Robert Negoiţă în studioul DCNews. 

 

VEZI Interviul complet Robert Negoiță, interviu la DC News / video

VEZI ȘI Robert Negoiță: Cineva să înceapă să plătească pentru ce a făcut. Sforile duc către Băsescu


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22