Robert Negoiţă, complex multifuncţional inaugurat la Şcoala 89, la începutul anului şcolar

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a inaugurat, luni, complexul multifuncțional de la Școala gimnazială nr. 89 'Nicolae Labiș'.

'Sunt mai multe întâlniri cu reprezentanții părinților la care am participat aici, la Școala nr. 89, în care am discutat mai cu seamă despre problema spațiului și a sălii de sport. M-am angajat atunci că în cel mai scurt timp vom extinde școala și vom face o sală de sport. Am ajuns iată la momentul inaugurării corpului B al clădirii, unit cu cea existentă, și a sălii de sport. Menționez faptul că lucrarea a fost executată cu o societate a primăriei, într-un interval de timp la jumătate din termenul propus inițial. Ne confruntăm cu problema spațiului, însă încercăm să găsim cele mai eficiente soluții, în cel mai scurt timp.

După modelul de la Școala nr. 89, vom extinde și la Școala nr. 88 clădirea. De asemenea, avem un proiect prin care intenționăm să extindem grădinița și să mutăm acolo clasa pregătitoare și avem în plan și câteva grupe de creșe. Doresc să urez tuturor elevilor un an bun, să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să avem cât mai multe performanțe la concursuri', a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Ce facilităţi are complexul multifuncţional

Momentul deschiderii noului an școlar a fost urmat de un tur al complexului multifuncțional, cu cele 16 săli de clase amenajate la standarde ridicate, grupuri sanitare moderne și sala de sport.

În cadrul acestuia au fost amenajate săli de clasă la parter și la primul etaj (câte opt săli pe nivel), precum și o sală de sport la etajul al doilea. Noul corp de clădire este legat de corpul existent al școlii printr-un culoar la fiecare nivel. Sălile de clasă sunt dotate cu mobilier școlar, iar sala de sport cu mobilier specific desfășurării orelor de educație fizică.

De asemenea, complexul este accesibil la nivelul parterului și persoanelor cu dizabilități, fiind prevăzut cu o rampă de acces direct din exterior și cu grup sanitar adaptat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel