EXCLUSIV  Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, afirmații EXPLOZIVE la DC News

Scutaru Cristina / 09 apr 2018 / 19:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Robert Negoiţă, primar al Sectorului 3, a fost invitat la interviurile DC News. 

Emisiunea o puteți urmări marți, 10 aprilie, începând cu ora 11:00. Interviul cu Robert Negoiță este disponibil atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube chiar în acest articol. Edilul a făcut o serie de declarații explozive pe care nu trebuie să le ratați!

 

Robert Negoiță este primarul Sectorului 3 al Capitalei. A intrat în administrația publică în 2012, când a fost ales de către cetățeni să administreze cel mai mare sector al Bucureștiului.

[citeste si]

"Înainte de 2012, am făcut management privat. Încă de la începutul anilor '90, am înființat și administrat o serie de companii, care s-au dovedit a fi proiecte de succes. Între 1996 și 1998 am administrat compania Euroline, apoi am înființat-împreună cu fratele meu-compania Pro Confort, care din 2004 a devenit Confort Group. În 2007, primeam un premiu pentru cel mai amplu proiect hotelier din Uniunea Europeană – Rin Grand Hotel. Am renunțat la managementul privat în 2008, când m-am dedicat carierei politice. Am fost deputat, iar în 2012 am intrat în administrația publică, unde sunt convins că-prin stăruința și răbdare-se poate face performanță!", spunea Robert Negoiță.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24