EXCLUSIV  Roaming VODAFONE România. Mugur Ciuvică intervine fulminant: Prea multă prostie. O găinărie!

Vodafone nu mai oferă beneficii în Roaming la cartelă, ceea ce a revoltat ”Corupția ucide” și l-a determinat pe Florin Bădiță, unul dintre cei din spatele paginii de Facebook, să spună că ”ne-a făcut cetățeni din lumea a treia”. 

Ce legătură are decizia administrativă a Vodafone, în concordanță cu normele UE, cu pagina ”Corupția ucide” este chiar una dintre întrebările unui internaut, fan al mișcării de protest. În același timp, în Piața Victoriei, Austria, Olanda și Germania erau aplaudate de 15 inși, care aclamau că cele trei țări, care se împotrivesc intrării României în Schengen, sunt alături de ei. 

”Prea multă prostie și puțină strategie”

De ce se încearcă inducerea ideii că suntem o țară de lumea a treia și sunt aplaudate țările care sunt împotriva progresului României? 

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, afirmă, pentru DCNews, că ”Dacă la ce a fost în ianuarie-februarie a existat un sens, chiar dacă a fost multă manipulare, în ce fac ăștia cu `Corupția ucide` nu cred că există vreo mare strategie, pentru că e prea multă prostie și puțină strategie, atât de puțină încât nu-mi dau seama ce urmăresc cu prostiile asta.”

Mugur Ciuvică a adăugat că ”sunt niște prostii în general”. 

[citeste si]

”De exemplu, mi s-a părut de o mega-stupiditate protestul de duminică seară. Cred că partea mai oligofrenă din #rezist a organizat un miting de susținere pentru țările din UE care nu ne primesc pe noi în Schengen. Au zis: mulțumim Olanda, Germania, Austria că existați și sunteți alături de noi în Piața Victoriei, exact țările care au anunțat că nu vor să primească România în Schengen.  

”O găinărie”

Chestia asta cu Vodafone mi se pare o găinărie a unui individ care presupune că dacă se plimbă în chiloți în metrou poate să obțină gratis sau la fel de ușor cum are acces în Piața Victoriei și accesul la diverse servicii. În cazul telefoniei mobile, e o chestie pur administrativă. 

Probabil că obișnuit Gigel ăsta de statul român să se plimbe gratis cu trenul, dorește să vorbește gratis și la telefon. Compania i-a spus că nu poate, că e de dreapta, și la telefon se vorbește pe bani.” a subliniat Mugur Ciuvică pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel