Rizea cere demisia lui Lăzescu de la TVR

alexandru-lazescu
alexandru-lazescu

Deputatul PSD, Cristian Rizea, i-a adresat o scrisoare deschisă directorului TVR, Alexandru Lăzescu, în care acuză postul public de televiziune că a cenzurat criticile la adresa puterii, în cadrul unei conferințe la Madrid.

”In calitate de vicepresedinte al Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii, din Camera Deputatilor, am prezentat in cadrul conferintei "Sanse egale intr-o Europa unita”, ce a avut loc pe 10 si 11 Martie 2012, la Madrid, pozitia USL cu privire la proiectul ce vizeaza votul prin corespondenta, proiect foarte usor de fraudat in forma actuala propusa. Multi reprezentanti ai asociatiilor prezente au fost in asemntimentul pozitiei prezentate de catre mine.

Cu toate acestea, mesajul transmis de televiziunea al carei director sunteti, a fost total diferit. Consider inadmisibil modul in care trimisii TVR au cenzurat luarile de pozitie critice la adresa puterii facute in cadrul conferintei mai sus mentionate. Mai mult decat atat, precizez ca desi eram singurul parlamentar din opozitie prezent la aceasta dezbatere, punctul meu de vedere nu a suscitat interes pentru angajatii institutiei conduse de dumneavoastra! Un lucru absolut normal, din moment ce cheltuielile angajatilor TVR au fost suportate din generosul buget guvernamental al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni! In consecinta, demisia din functia pe care o ocupati, ar reprezenta un gest corect si demn fata de romani.”, se arată în scrisoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel