Riscă să rămână imobilizată pe viață. E nevoie de peste 12.000 de euro

O tânără din Botoșani, cu trei hernii cervicale, are nevoie de bani pentru a nu rămâne imobilizată într-un scaun cu rotile. Singura șansă o reprezintă o intervenție neurochirurgicală în Statele Unite.

O tânără din Botoșani trece prin clipe cumplite. Aceasta are nevoie de peste 12.000 de euro pentru a face o operație în Statele Unite ale Americii. Intervenția trebuie făcută de urgență pentru a-i crește șansele de a nu rămâne imobilizată.

„A merge pe propriile picioare sau a-ți petrece tot restul vieții într-un scaun cu rotile... Totul depinde de o sumă de bani și de cât de repede poate fi ea obținută. E povestea tristă a unei femei tinere și frumoase care nu riscă să-și piardă mobilitatea, ci și funcțiile cerebrale.

Acum patru ani, Nicoleta Roca a fost diagnosticată cu 3 hernii cervicale care i-au afectat foarte grav măduva spinării. În ultimele patru luni, chinul a devenit greu suportabil. Pe zi ce trece, durerile se întețesc, iar riscul de a rămâne paralizată și de a muri e tot mai mare.

Speranța de a se face bine vine de la doctorul Ștefan Mindea, un reputat neurochirurg specializat în Statele Unite, care i-a recomandat să se opereze de urgență prin Sistemul METRx, o tehnică minim invazivă.

Problema e costul ridicat. E nevoie de 12.270 de euro, din care s-au strâns mai puțin de 1.000. Nicoleta nu are de unde să strângă singură acești bani, dar e nevoită să găsească rapid o soluție, căci starea ei de sănătate se agravează cu timpul. De aceea, ne roagă din toată inima să-i întindem o mână de ajutor.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate da tinerei o șansă la o viață sănătoasă. Împreună, putem schimba în bine cursul vieții Nicoletei!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie-ROCA

Notă* Contractul de sponsorizare se generează automat după completarea formularului de pe site.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel