RIO AVE - STEAUA 2-2, în GRUPA J din UEFA EUROPA LEAGUE. FILIP a egalat în minutul 94 pentru STEAUA

RIO AVE - STEAUA 2-2. Steaua a întâlnit joi, de la ora 22:00, Rio Ave, în etapa a patra a Grupei J din Europa League. "Roș-albaștrii" au fost conduși în două rânduri, însă au reușit să revină de fiecare dată și să plece cu un punct din Portugalia, grație golului marcat de Lucian Filip în minutul 94.

RIO AVE - STEAUA 2-2. Campioana României a avut o evoluția modestă în returul cu Rio Ave, dar a reuşit să smulgă un punct din întâlnirea cu lusitanii, graţie inspiraţiei lui Costel Gâlcă. Tehnicianul a mizat din nou pe Lucian Filip în partea stângă a defensivei, iar mişcarea s-a dovedit câştigătoare, la fel ca în derby-ul cu Dinamo.

RIO AVE - STEAUA 2-2. Filip a insistat în minutul 61 la o minge care ieșea în aut şi a centrat în careu, de unde Keşeru a reluat în plasă cu o foarfecă laterală, egalând la 1. Diego Lopes deschisese scorul în prima repriză, cu o lovitură de cap din 6 metri.

RIO AVE - STEAUA 2-2. Portughezii au revenit în avantaj în minutul 77. Același Diego Lopes a marcat dintr-un penalty acordat ușor, iar deznodământul părea favorabil gazdelor. Steaua a egalat in extremis, în minutul 94, când la o lovitură liberă executată de Keşeru mingea a ajuns după mai multe ricoşeuri la Filip, care a reluat imparabil în plasă.

RIO AVE - STEAUA 2-2. Steaua obține un punct după 2-2 cu Rio Ave și o victorie cu Aalborg în Danemarca îi asigură calificarea în șaisprezecimi, scrie gsp.ro. În celălalt meci al grupei, Dinamo Kiev a trecut cu 2-0 de Aalborg.

Vezi și: Astra câștigă primul punct, dar este eliminată din Europa League

Clasamentul Grupei J după 4 etape:

1. Dinamo Kiev 9p
2. Steaua 7p
3. Aalborg 6p
4. Rio Ave 1p

Echipele de start

Rio Ave: Ederson - Nuno Lopes, Marcelo, Prince, Tiago Pinto - Wakaso, Tarantini - Ukra, Diego Lopes, Del Valle - Goncalves. Rezerve: Cassio, Roderick, Renan, Vilas Boas, Ahmed Hassan, Boateng, Jebor.

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, L. Filip - Prepelita, Sânmărtean - Popa, Chipciu, Tănase - Keşeru. Rezerve: Niţă - Râpă, Luchin, N. Stanciu, Toşca, Breeveld, Bourceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel