Rezultatul NEAȘTEPTAT al unui sondaj: Aproape 70% dintre ruși și-ar dori un președinte ca Maia Sandu

Potrivit unui sondaj efectuat în Rusia, aproape 70% dintre respondenți și-ar dori un președinte ca Maia Sandu, câștigătoarea alegerilor prezidențiale din Republica Moldova.

Sondajul a fost efectuat de unul dintre cele mai importante posturi de radio din Rusia, Ecoul Moscovei. Radioul este proprietatea gigantului Gazprom și reprezintă una dintre cele mai cunoscute instituții media urmărite de liberalii ruși. Sondajul, care poate fi văzut aici, a fost făcut online. Oamenii au fost întrebați dacă și-ar dori un președinte ca Maia Sandu în Rusia, iar peste 22.000 de ruși au răspuns, scrie Timpul.md.

Astfel, rezultatul este unul neașteptat, ținând cont de faptul că Maia Sandu promovează cursul pro-european. 68% dintre respondenți au spus că și-ar dori un președinte ca ea și în Rusia, în timp ce 26% s-au arătat împotrivă, iar 7% apreciază că le este greu să răspundă la această întrebare.

Amintim că Maia Sandu a devenit președintele Republicii Moldova cu votul a 57,75% dintre moldoveni. Igor Dodon,  susținut de Vladimir Putin, a obținut 42,25%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel