UPDATE: Rezultatele Loteriei Vaccinării au fost publicate pe loto.ro după mai bine de 12 ore

Loteria vaccinării, regulament
Loteria vaccinării, regulament

După mai bine de 12 ore, articole în presă și numeroase întrebări ale participanților, rezultatele Loteriei Vaccinării au apărut și pe site-ul Loteriei Române, loto.ro.

FOTO UPDATE, 10:30:

 3. -imagine fara descriere- (loterie_vaccinare_loto_18019400.jpg)

ȘTIRE INIȚIALĂ

Când Loteria Vaccinării a fost promovată, autoritățile au anunțat că rezultatele vor fi publicate pe trei site-uri oficiale: cel al Loteriei Române, al Ministerului Sănătății și al Ministerului Economiei. La 12 ore de la extragere, doar în presă și pe Facebook se văd numărul marelui câștigător și detaliile despre următoarele 80 premii. 

Dacă te-ai înscris la Loteria Vaccinării și n-ai urmărit transmisia live pe TVR, cel mai probabil ai căutat, după extragere, pe site-ul Loteriei Române, pe cel al Ministerului Sănătăţii și pe cel al Ministerului Economiei. Că doar aici au spus autoritățile că vor fi afișate rezultatele! Ei bine, atunci știi deja că nu ai găsit, nici măcar la câteva ore după, ce te-a interesat. 

Practic, pe site-urile oficiale amintite nu e nici urmă de rezultatul la Loteria Vaccinării, la 12 ore după extragere. 

Loteria Vaccinării a fost transmisă live pe TVR, în jurul orei 20:50. S-a anunțat numărul care a câștigat premiul de 100.000 de lei și faptul că, următoarele 80, au obținut câte 10.000 de lei. 

După extragere, site-ul Loteriei Române, www.loto.ro, a fost blocat câteva ore din cauza accesărilor simultane. Nici acum (luni, la 08:40) nu e rezultatul afișat.

1. -imagine fara descriere- (loteria_romana_98935100.jpg)

Foto: Captură loto.ro.

Alte variante anunțate pentru afișarea rezultatului erau site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) și site-ul Ministerului Sănătății, dar... nimic. 

Participanții au aflat din presă toate detaliile (DC News a scris în timp real AICI) sau de pe Facebook, adresând întrebări. 

Loteria Vaccinării. Număr extras 

Numărul extras pentru marele premiu: 0 8  3  5  7  7  

Numărul extras e numărul de ordine câștigător al marelui premiu. Cele 80 de premii a câte 10.000 lei vor fi atribuite conform regulamentului numerelor de ordine consecutive, începând cu numărul de ordine imediat următor celui extras ca și câștigător. 

Premiile pot fi ridicate de către câștigători săptămânal pe baza prezentării actului de identitate, în intervalul marți-vineri, între orele 9,00-14,00 de la casieriile Loteriei Române, astfel: premiile în valoare de 100.000 de lei, 300.000 de lei, 500.000 de lei și 1.000.000 de lei de la sediul central al Loteriei Române, iar cele în valoare de 10.000 de lei de la sediile punctelor de lucru județene ale Loteriei Române. Revendicarea premiilor se poate face în termen de 30 de zile de la data extragerii.

VEZI ȘI: LOTERIA VACCINĂRII. REVOLTĂ după modul în care au fost extrase numerele pe 3 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel