Rezultatele la Evaluarea naţională, afişate marţi / Update

Rezultatele la Evaluarea naţională, afişate marţi
Rezultatele la Evaluarea naţională, afişate marţi

Rezultatele la Evaluarea Naţională au fost publicate marţi pe site-ul evaluare.edu.ro.

UPDATE

Rezultatele pot fi văzuteAICI!

În Capitală 13 candidaţi au obţinut media 10.

Știrea inițială

Rezultatele la Evaluarea naţională înainte de depunerea contestaţiilor vor fi afişate marţi până la ora 14,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Contestaţiile pot fi depuse marţi (în intervalul orar 16,00 - 19,00) şi miercuri (în intervalul orar 8,00 - 12,00), acestea putând fi transmise şi prin mijloace electronice.

'Candidaţii care depun/transmit contestaţiile prin mijloace electronice completează, semnează şi depun/transmit tot prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Pentru candidaţii minori, documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora', a precizat Ministerul Educaţiei. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

Absolvenţii învăţământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu pot finaliza/participa la probele de examen pot susţine aceste probe în etapa specială, programată în perioada 5 - 12 iulie, precedată de etapa de înscriere (28 iunie - 2 iulie).

Evaluarea națională 2021. Subiecte și bareme MATEMATICĂ: VEZI AICI SUBIECTELE ȘI BAREMELE

Evaluarea națională 2021. Subiecte și bareme MATEMATICĂ: Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14.00 (în centrele de examen).

Evaluarea națională 2021. Subiecte și bareme MATEMATICĂ:  La proba de Matematică, elevii au avut opțiunea de a corecta răspunsurile prin tăierea cu o linie orizontală și încercuirea altui răspuns considerat corect.

La figurile de la proba de matematică au fost permise marcajele pe figură și completarea figurilor cu creion sau stilou/pix de culoare albastră și realizarea unor figuri geometrice.

La proba de Matematică, în Alba, au fost prezenți 2.060 candidați din 2.171 de elevi înscriși. Au absentat 111 elevi.

La a doua probă de Evaluare Națională, în Alba, a fost și un caz de elev eliminat din examen pentru tentativă de fraudă (centrul de examen de la Alba). (Vezi continuarea știrii aici).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel