REZULTATE UMF CRAIOVA 2019. Note admitere MEDICINA CRAIOVA 2019

rezultate umf medicina 2019
rezultate umf medicina 2019

REZULTATE UMF CRAIOVA 2019. Tinerii care vor o carieră în medicină au dat examenul scris pentru trei dintre specializările: Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova 2019.

UPDATE: AU FOST AFIȘATE NOTELE LA ADMITERE UMF CRAIOVA 2019. 

PUTEȚI CONSULTA AICI NOTELE.

REZULTATE UMF CRAIOVA 2019. La programele de studii Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, s-a dat concurs de admitere miercuri, 24 iulie 2019, ora 10.00. La programele de studii Asistenţă Medicală Generală, Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare, Tehnică Dentară, examenul este pe 26 iulie 2019 ora 10.00.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

REZULTATELE TREBUIE SĂ FIE PUBLICATE DIN MOMENT ÎN MOMENT. Anunțăm când apar pe site. În anii trecuți, s-au afișat în jurul orei 18.00.

REZULTATE UMF CRAIOVA 2019. Concurs admitere 24 iulie 2019 la UMF CRAIOVA

Eventualele contestaţii referitoare la rezultatele concursului de admitere la UMF CRAIOVA din data de 24.07.2019 se pot depune personal de candidați sau cu procură specială notarială în acest sens de altă persoană în numele candidatului la secretariatele facultăţilor la data de 25.07.2019, între orele 10.00 -13.00.

Facultatea de Medicină Craiova

Facultatea de Medicină din Craiova este o instituţie cu o poziţie bine definită în cadrul învăţământului superior medical românesc şi o prezenţă activă pe plan internaţional. Neangajată politic, instituţia îşi desfăşoară activitatea pe baza separării funcţiilor academice şi administrative, relaţiile dintre ele fiind însă bine stabilite.

Cu un număr de aproape 360 de cadre didactice, organizate în 8 departamente şi 82 de discipline, Facultatea de Medicină pregăteşte anual peste 1750 de studenţi pe parcursul unui ciclu de 6 ani.

Anul universitar este structurat pe două semestre de câte 14-15 săptămâni, cu o medie de aproximativ 30 de ore pe săptămână; fiecare semestru are câte 30 de credite de studiu transferabile în sistemul european (ECTS), pentru disciplinele obligatorii. Studenţii sunt evaluaţi prin examene scrise sau orale, care se derulează pe parcursul sesiunilor cuprinse în strucutura planului de învăţământ. Disciplinele facultative se încheie cu probă de verificare, iar punctele de credit care li se atribuie sunt peste cele 30 ale semestrului respectiv.

Pentru studenţii Facultăţii de Medicină, studiile universitare se finalizează prin examen de licenţă; programele de licenţă sunt acreditate, existând mecanisme instituţionale pentru aprobarea programelor de studii cu evaluare şi monitorizare periodică.
Absolventii îşi pot continua pregătirea prin rezidenţiat, studii doctorale şi masterale sau cursuri postuniversitare în cadrul ofertei educaţionale a Facultăţii de Medicină.

Infrastructura umană şi materială dedicată cercetării permite desfăşurarea activităţilor specifice direcţiilor şi proiectelor de cercetare într-un climat favorabil cercetării şi inovării.

Întru-un cadru academic modern Facultatea de Medicină îşi îndeplineşte cu consecvenţă şi exigenţă misiunea de bază de formare în domeniul medical precum şi cea de susţinere a cercetării ştiintifice, consolidând astfel rolul de pilon al dezvoltării regionale în cadrul european al dezvoltării durabile.

GĂSIȚI AICI GRILELE CORECTE LA UMF CRAIOVA 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel