REZULTATE TRUMP vs. BIDEN. ULTIMELE INFORMAȚII

Încep să apară rezultate noi la alegerile din Statele Unite ale Americii. În acest moment, Joe Biden este câștigător al alegerilor prezidențiale din Statele Unite.

Conform ultimelor informații, statul Wisconsin, stat-cheie în câștigarea alegerilor, va fi adjudecat de candidatul democrat, Joe Biden. Acesta are un avantaj de aproximativ 20.000 de locuri în fața contracandidatului său, Donald Trump. 

Recuperare masivă în Michigan

În ceea ce privește rezultatele din Michigan, Joe Biden a reușit să recupereze o mare parte din diferența față de Donald Trump. Deși se afla la peste 80.000 de voturi în spatele acestuia, acum, diferența este de doar 12.000. de asemenea, mai sunt de numărat voturi în orașul Detroit, unde s-a votat masiv cu candidatul democrat. În momentul de față, Joe Biden este favorit să câștige în acest stat.

Trump a recuperat în Nevada

Donald Trump a reușit să recupereze în Nevada, acesta este la aproximativ 8000 de voturi în spatele lui Joe Biden și există șanse ca actualul președinte să câștige statul (vezi AICI). Sunt așteptate rezultate noi din Carolina de Nord, Georgia și Pennsylvania. n aceste state, numărarea voturilor ar putea dura câteva zile, numărul mare de voturi prin corespondență făcând dificilă o numărare mai rapidă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel