REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro. Cum se calculeaza MEDIA TITULARIZARE

Scutaru Cristina / 17 iul 2018 / 08:54 Salveaza PDF Comentarii
REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro. Cum se calculeaza MEDIA la TITULARIZARE.
Descriere foto: REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro. Cum se calculeaza MEDIA la TITULARIZARE.

REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro. Cum se calculeaza MEDIA la TITULARIZARE. Zi cu emoții pentru candidații la titularizare 2018 care așteaptă primele rezultate. Vom afla ce note au obținut la titularizare 2018, dar cum se calculează media?

REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro. Cum se calculeaza MEDIA la TITULARIZARE. Candidații se întreabă care este metoda de calcul pentru media la titularizare.

REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro. Cum se calculeaza MEDIA la TITULARIZARE. Așadar, media se calculează după cum urmează:

nota examen x 3 + nota inspecție, totul împărțit la 4.

De exemplu:

Nota de examen = 6

Nota la inspecție = 9

(6 x 3+9) : 4 = 6.75

REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro. Cum se calculeaza MEDIA la TITULARIZARE. Această medie se face doar dacă ați luat la examen notă peste 5. Nu vă puteți titulariza dacă nu aveți la examenul scris nota minimă 7. Important de știut este că nu vă puteți titulariza chiar dacă media de la examenul scris și de la inspecție este 7.

REZULTATE TITULARIZARE 2018 edu.ro. Cum se calculeaza MEDIA la TITULARIZARE. "Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie", precizează MEN.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22