REZULTATE TITULARIZARE 2017 edu.ro. Cum se calculează MEDIA la TITULARIZARE

REZULTATE TITULARIZARE 2017 edu.ro. Cum se calculează MEDIA la TITULARIZARE. Emoții mari miercuri, 18 iulie, zi în care aflăm primele rezultate la titularizare. Notele la titularizare vor fi afișate în data de 18 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

REZULTATE TITULARIZARE 2017 edu.ro. Cum se calculează MEDIA la TITULARIZARE. Profesorii se întreabă care este metoda de calcul pentru media la titularizare.

REZULTATE TITULARIZARE 2017 edu.ro. Cum se calculează MEDIA la TITULARIZARE. Așadar, media se calculează după cum urmează:

nota examen x 3 + nota inspecție, totul împărțit la 4.

REZULTATE TITULARIZARE 2017 edu.ro. Cum se calculează MEDIA la TITULARIZARE. De exemplu:

Nota de examen = 6

Nota la inspecție = 9

(6 x 3+9) : 4 = 6.75

REZULTATE TITULARIZARE 2017 edu.ro. Cum se calculează MEDIA la TITULARIZARE. Această medie se face doar dacă ați luat la examen notă peste 5. Nu vă puteți titulariza dacă nu aveți la examenul scris nota minimă 7. Important de știut este că nu vă puteți titulariza chiar dacă media de la examenul scris și de la inspecție este 7.

[citeste si]

REZULTATE TITULARIZARE 2017 edu.ro. Cum se calculează MEDIA la TITULARIZARE. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului.

REZULTATE TITULARIZARE 2017 edu.ro. Cum se calculează MEDIA la TITULARIZARE. Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2017, au fost publicate 4.930 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată, respectiv 58.486 pentru angajare pe perioadă determinată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel