REZULTATE simulare BACALAUREAT 2018. Contestații BAC

Scutaru Cristina / 30 Martie 2018 / 09:28 Salveaza PDF Comentarii

REZULTATE simulare BACALAUREAT 2018. Vineri, 30 martie, a venit momentul afișării notelor pentru clasele a XI-a şi a XII-a la simulare Bacalaureat 2018. Vom afla ce rezultate au obținut elevii la BAC 2018.

REZULTATE simulare BACALAUREAT 2018. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele NU se contestă

REZULTATE simulare BACALAUREAT 2018. Ministerul Educației a anunțat că notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

[citeste si]

REZULTATE simulare BACALAUREAT 2018. MEN precizează că obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare în sesiunea iunie - iulie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26