REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF Iași. Note rezidențiat UMF Iași 2018

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF IAȘI. Ministerul Sănătății a organizat duminică, 18 noiembrie 2018, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF IAȘI. La terminarea concursului candidații au predat șefului de sală, sub semnătură, grila de răspuns. Caietul cu întrebări a rămas în posesia candidaților, cu excepția celor care, din indiferent ce motiv, au părăsit sala în primele 3 ore de concurs.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF IAȘI. Grilele de răspuns bune de corectat s-au predat de către candidați, sub semnătură, șefului de sală. Corectura acestor grile s-a făcut în mod electronic prin scanare, în sala de concurs, în prezența autorului și a încă 2 candidați din sala respectivă, care au fost nominalizați în procesul-verbal al sălii și care au semnat pe acesta și pe grilele candidaților. După anunțarea punctajului tuturor candidaților din sala respectivă, șeful de sală, în prezența a 3 candidați, a ambalat și sigilat plicul cu grilele corectate și unitățile de memorie externă (memory stick) predat de personalul desemnat pentru operațiunea de scanare.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF IAȘI. Eventualele contestații privind răspunsurile corecte sunt depuse de candidați până la ora 16:00 în ziua de 19 noiembrie 2018. Contestațiile se depun la sediul comisiei locale de concurs anunțat pe site-ul universității de medicină și farmacie unde a fost susținut concursul.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF IAȘI. Comisia centrală de rezidențiat analizează și comunică răspunsurile corecte rămase definitive, în termen de 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor. Comunicarea grilei corecte rămase definitivă se face prin publicarea pe site-ul rezidentiat.ms.ro, pe paginile de internet ale universităților de medicină și farmacie și prin afișarea la sediul comisiei locale de concurs și constituie răspuns la contestațiile primite.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF IAȘI. În urma analizării contestațiilor și stabilirii grilei corecte rămase definitivă, punctajele comunicate în săli pot suferi modificări.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF IAȘI. Clasificarea pe domenii rezultă prin unificarea electronică a rezultatelor din toate centrele universitare în care s-a desfășurat concursul, stabilite în urma aplicării grilei corecte rămase definitivă. Clasificarea este națională și se face pentru fiecare domeniu în care s-a desfășurat concursul.

Clasificările se vor afișa simultan pe site-ul rezidentiat.ms.ro și pe paginile de internet ale celor 6 universități de medicină și farmacie.

Rezultatele se vor afişa numai după semnarea Ordinului Ministerului Sănătăţii de confirmare a lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel