REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF Cluj-Napoca. Afișare note

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF Cluj-Napoca. Ministerul Sănătății a organizat concurs de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie la data de 18 noiembrie 2018. Concursul s-a desfășurat în centrele universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF Cluj-Napoca. Suplimentare locuri

Ministerul Sănătății a anunțat candidații înscriși la concursul de rezidențiat din sesiunea 18 nov. 2018 că au fost suplimentate următoarele locuri pentru domeniul medicină:

Specialitatea Epidemiologie - total 14 locuri

București = 4
Cluj-Napoca = 2
Craiova = 2
Iași = 2
Tg.Mureș = 2
Timișoara = 2

Specialitatea Medicină de familie - total 84 locuri

Arad = 7
Brașov = 7
București = 7
Cluj-Napoca = 7
Constanța = 7
Craiova = 7
Galați = 7
Iași = 7
Oradea = 7
Sibiu = 7
Tg.Mureș = 7
Timișoara = 7

Specialitatea Medicină legală - total 2 locuri

Craiova = 2

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF Cluj-Napoca. În sala de concurs au avut acces numai candidaţii şi personalul angajat în organizarea concursului. Intrarea candidaţilor în sală s-a făcut începând cu ora 8:30, numai pe baza cărţii de identitate sau a paşaportului, în termen de valabilitate, document care a stat pe masa candidatului tot timpul concursului, pentru a putea fi reverificat. Candidații fără un astfel de document valabil, nu au fost primiţi în sala de concurs.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF Cluj-Napoca. Candidaţii care nu au fost prezenţi în sală în momentul deschiderii sacilor ce conţin caietele cu întrebări nu au mai avut acces în sală.

În timpul concursului, candidaţii nu au avut voie să dețină asupra lor obiecte de scris de orice fel, altele decât cele oferite de organizatori, hârtii albe sau scrise, publicaţii de orice fel, telefoane mobile sau orice alt tip de aparatură de comunicare sau ceasuri de mână.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF Cluj-Napoca. Concursul s-a derulat sub formă de test-grilă, cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, pe o durată de 4 ore.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF Cluj-Napoca. După o pauză de 15 minute, a început corectarea în săli. Pentru a depune contestaţii, candidaţii au la dispoziţie 24 de ore. Acestea pot viza întrebările de concurs, recorectarea lucrărilor sau organizarea concursului. Răspunsul contestaţiilor se va da în 48 de ore de la depunerea acestora.

Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, dintre care 50 de tip complement simplu şi 150 de tip complement multiplu.

Ocuparea locurilor în cele 67 de specialităţi se va face în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu, alcătuindu-se o singură clasificare pentru fiecare domeniu.

Rezultatele se vor afişa numai după semnarea Ordinului Ministerului Sănătăţii de confirmare a lor. Aici vor fi afișate notele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel