REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF București. Rezultate rezidențiat

Scutaru Cristina / 18 noi 2018 / 15:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF BUCUREȘTI. Ministerul Sănătății a organizat concurs de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie la data de 18 noiembrie 2018. 

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF BUCUREȘTI. Concursul s-a desfășurat în centrele universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare națională pentru fiecare domeniu.

Ministerul Sănătății a anunțat că au fost suplimentate următoarele locuri pentru domeniul medicină:

Specialitatea Epidemiologie - total 14 locuri

București = 4
Cluj-Napoca = 2
Craiova = 2
Iași = 2
Tg.Mureș = 2
Timișoara = 2

Specialitatea Medicină de familie - total 84 locuri

Arad = 7
Brașov = 7
București = 7
Cluj-Napoca = 7
Constanța = 7
Craiova = 7
Galați = 7
Iași = 7
Oradea = 7
Sibiu = 7
Tg.Mureș = 7
Timișoara = 7

Specialitatea Medicină legală - total 2 locuri
Craiova = 2

Lista locurilor publicate pentru domeniul medicină dentară și respectiv domeniul farmacie, precum si lista posturilor publicate la concurs rămân nemodificate. Pentru ministerele cu rețea sanitară proprie sunt publicate 54 de locuri/posturi.

Concursul s-a derulat sub formă de test-grilă, cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, pe o durată de 4 ore.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF BUCUREȘTI. După o pauză de 15 minute, a început corectarea în săli. Pentru a depune contestaţii, candidaţii au la dispoziţie 24 de ore. Acestea pot viza întrebările de concurs, recorectarea lucrărilor sau organizarea concursului. Răspunsul contestaţiilor se va da în 48 de ore de la depunerea acestora.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF BUCUREȘTI. Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, dintre care 50 de tip complement simplu şi 150 de tip complement multiplu.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2018 UMF BUCUREȘTI. Ocuparea locurilor în cele 67 de specialităţi se va face în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu, alcătuindu-se o singură clasificare pentru fiecare domeniu.

Rezultatele se vor afişa numai după semnarea Ordinului Ministerului Sănătăţii de confirmare a lor.

REVENIM CU UPDATE PRIVIND REZULTATELE


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26