REZULTATE REFERENDUM BREXIT. Ce spune Banciu

Radu Banciu a vorbit miercuri seară despre referendumul organizat cu privire la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

"S-au supărat ca văcarul pe sat", a afirmat Radu Banciu cu privire la ideea ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

"Sunt o țară care ar putea să trăiască fără Uniunea Europeană, dar vi se pare fair play? Te-a obligat cineva să întri în UE? Da, dar ți-a pus cineva pistolul la tâmplă? Marea Britanie a fost singura țară care a aderat pe condițiile proprii. Marea Britanie a avut pe hârtie tot ce și-a dorit, este singura excepție care s-a făcut", a apreciat realizatorul TV, conform B1 TV.

"În condițiile în care tu pleci pentru că situația a devenit dificilă, nu este un act de bravură, ar fi un act de lașitate. Să vezi Europa prăbușindu-se, ar marca destinul Marii Britanii. Dincolo de consecințele că ai noștri o să spele mai puține farfurii, astea nu sunt niște probleme esențiale. Imaginați-vă totuți că Europa s-ar putea prăbuși pentru că, în lumea de astăzi, totul este virtual și fictiv.

O primă mare lovitură ar fi pentru piața euro, asta este marea problemă pentru care toți ar trebui să ne temem. Chiar și pensionarii din România ar putea să sufere de pe urma acestei deprecieri teribile", a adăugat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel