REZULTATE MEDICINĂ UMF 2017. Profesor, mesaj emoționant după rezultate

REZULTATE MEDICINĂ UMF 2017. Săptămâna aceasta a avut loc examenul de admitere la Medicină. În context, rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Prof. Dr. Leonard Azamfirei, a transmis un mesaj emoționat către viitorii medici.

"Dragi studenti recent admisi la UMF Tirgu Mures,

Va felicit pentru succesul de astazi. Ati trecut printr-o admitere dificila, care v-a pus la incercare nu doar cunostintele dar si capacitatea de integrare a informatiilor si puterea de sinteza. Am incercat sa selectam dintre voi pe cei care, dincolo de capacitatea lor de a memora notiuni, sunt capabili sa inteleaga fenomene. Nu ne-am propus sa refacem clasificari de tip liceal, ci am dorit, si credem ca prin voi, cei admisi, am si reusit, sa va scoatem dintr-un sistem de predare si invatare descriptiv si sa va provocam sa rationati, sa decideti. Acest examen de admitere a fost nu doar dificil, ci si diferit. Voi, castigatorii de astazi, ati facut primul pas in a va reforma gandirea iar ceea ce veti face la UMF de acum inainte va continua aceeasi abordare.

Un examen de admitere nu trebuie sa fie un concurs de recitari, ci un efort de gandire. Toate intrebarile de astazi au avut la baza informatii din cartile de admitere. Unii dintre voi le-au identificat, altii nu au reusit sa treaca de forma intrebarii si sa gaseasca notiunile de anatomie, fiziologie, biochimie pe care acestea le contineau. Si aceasta capacitate a facut diferenta!

Celor care astazi nu au avut succes le transmit aprecierea mea pentru efortul facut si pentru curajul de a se angaja intr-o competitie in care, din pacate, exista invingatori si invinsi. Va asigur ca a fost o competitie corecta si riguroasa in fiecare detaliu. Invingatorilor le doresc o vacanta minunata! O meritati din plin! Va astept pe toti la deschiderea anului universitar, in 25 septembrie 2017", a transmis Prof. Dr. Leonard Azamfirei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel