Rezultate finale Admitere Academia de Poliţie 2019. Când se afişează notele

Rezultate finale Admitere Academia de poliţie 2019. Cei aproximativ 30.000 de candidaţi care au susţinut probele scrise la facultăţile Academiei de Poliţie şi-au aflat, pe 10 august, notele provizorii, urmând ca pe 13 august să se afişeze rezultatele finale. 

Rezultate finale Admitere Academia de poliţie 2019. Rezultatele concursului de admitere au fost prezentate candidaţilor pe liste, în 10 august, la sediul Academiei de Poliţie, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere.

Rezultate finale Admitere Academia de poliţie 2019. Cei nemulţumiţi de notele obţinute au putut depune contestaţii numai cu privire la proba de evaluare a cunoştinţelor, în ceea ce privește baremul de corectare sau corectitudinea numărării și consemnării punctajului obținut pentru propria lucrare,

Rezultate finale Admitere Academia de poliţie 2019. Termenul de depunere a contestaţiei a fost 24 de ore de la data şi ora afişării rezultatului cu punctajul obţinut la probele de concurs (liste provizorii – cu ierarhizarea candidaţilor, generate după admitere).

Rezultate finale Admitere Academia de poliţie 2019. Peste 2.900 de candidați, băieţi şi fete, s-au bătut pentru cele 770 de locuri scoase la concurs, la specializările Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmerie, Pompieri, Drept şi Arhivistică de la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti.

Rezultatele finale vor fi afişate pe 13 august, la ora 8:00, la sediul instituţiei. Prezentarea candidaţilor admişi în vederea efectuării măsurătorilor pentru uniformă este programată pentru data de 14 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel