REZULTATE EXIT-POLL-URI ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Monica Macovei, declarație surprinzătoare după exit-poll-uri

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent pentru Peședinția României, a făcut un anunț surprinzător, duminică seară, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Monica Macovei a declarat, după primele exit-polluri de la alegerile prezidențiale, că va forma o nouă construcție politică.

Citește și Bogdan Chirieac: Monica Macovei este o surpriză. DNA este un vis, sloganul lui Macovei

„Vă mulțumesc pentru vot. Voturile pe care mi le-ați dat sunt voturile dvs, sunt voturile voastre și împreună le vom folosi și vom porni la drum. Am demonstrat că suntem mult mai mulți decât credeau ei. Și cu timpul vom fi și mai mulți. (...) Prin reușita noastră de astăzi începe acțiunea noastră, începe revoluția oamenilor cinstiți. Îi invit pe toți care au fost lângă mine și dar și alții, care vor să vină,  într-o nouă construcție care să ne reprezinte valorile: dreptate, justiție, demnitate, integritate. Suntem mulți, suntem mult mai mulți decât cei care au mers astăzi la vot și, în timp, o să arătăm că suntem o forță uriașă de schimbare. Asta este de fapt România oamenilor. Vrem să ne luăm țara înapoi și  O să ne luăm țara înapoi, totul este să credem în vis și o să vedem că visul devine realitate. (...) Vocea noastră a fost auzită și va fi tot mai mult auzită în fiecare zi. Ați fost extraordinar și împreună schimbăm România", a afirmat Monica Macovei, duminică seară, la sediul de campanie.

Citește și REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. EXIT-POLL SOCIOPOL pentru Antena 3: Victor Ponta 40%, Klaus Iohannis 31%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel