Bogdan Chirieac: Monica Macovei este o surpriză. DNA este un vis, sloganul lui Macovei

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că dacă diferența rămâne de 9-10 procente dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, reprezintă mult. În ciuda faptului că Monica Macovei a anunțat lovitura de stat din România în 2012, românii i-au acordat votul.

"Dacă rezultatele de la 19,00 la 21,00 se schimbă și sunt mult mai puține procente, atunci sigur că turul doi va fi extrem de disputat. Așa la 9-10 procente și în structura actuală cu Călin Popescu Tăriceanu pe locul trei, Victor Ponta ia o serioasă opțiune pentru a câștiga turul al doilea. Dar trebuie să vedem rezultatele finale. Eu în continuare consider că Monica Macovei va furniza o surpriză și va urca pe locul trei", a afirmat Chirieac la RTV.

Citește și: REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Exit-Poll România TV-CSCI: Victor Ponta-40%; Klaus Iohannis-31% Monica Macovei-5%

"Monica Macovei este o surpriză și trebuie să vedem cu toții ce nu merge în societatea noastră. Sunt multe lucruri care nu merg.  Macovei care a anunțat lovitura de stat în România  în 2012 și România în pragul războiului civil. Unde a anunțat. La Bruxelles, în Parlamentul European. Ei bine, iată că foarte mulți români    i-au acordat votul Monicăi Macovei. Până la urmă Internetul a fost marea surpriză a acestor alegeri, deși repet, Victor Ponta nu obținea acest procent dacă nu avea și el o excelentă campanie pe net. Victor Ponta a fost extrem de prezent pe net. 

"Justiția a fost vedeta acestei campanii. Sloganul doamnei Macovei a fost DNA este un vis. Votați visul", a mai declarat Bogdan Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel