REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO: Județul Hunedoara

Rezultatele la examenul de Evaluare Națională 2015 pentru județul Hunedoara vor fi afișate, vineri, 26 iunie 2015, la centrele de examen și online pe site-ul inspectoratului județean.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO. Rezultatele vor fi afișate pe EDU.RO, site-urile inspectoratelor județene și la centrele unde a avut loc examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ 2015.

Prima probă a evaluării naţionale, cea la limba şi literatura română, a fost susținută pe 22 iunie. Elevii care aparţin minorităţilor naţionale au susținut evaluarea la limba maternă pe 23 iunie 2015. Ultima probă, cea la matematică, a fost susținută pe 24 iunie, iar rezultatele vor afişate pe 26 iunie, pâna ă la ora 16:00. În aceeaşi zi, în intervalul 16:00-20:00, se depun contestaţiile, care vor fi rezolvate în perioada de 27-29 iunie. Rezultatele finale după contestaţii se vor afişa pe 30 iunie.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015: Județul Hunedoara (click pe numele județului)

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO. Ministerul Educaţiei a decis ca începând din 2014 media de admitere se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.

Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN): 4(media de admitere este egală cu media generală de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generală de la evaluarea naţională, totul împărţit la patru)

Unde: MA = media de admitere; ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel