REZULTATE BAC 2020. REVOLTĂ după notele la ROMÂNĂ: M-a DISTRUS/ BĂTAIE DE JOC

Mulți elevi care au susținut examenul de Bacalaureat s-au arătat șocați de notele de la Limba și Literatura Română, mult mai mici decât ce și-au calculat ei, conform baremului. Diferențele sunt de puncte bune, iar elevii se tem să facă, în cele mai multe cazuri, contestații. 

Mulți elevi și-au exprimat nemulțumirea cu privire la notele la Română obținute la Bacalaureat. Ei au scris pe grupuri în care se discută despre Bacalaureat. Vorbim de copii din toată țara care afirmă că-n urma calculului de pe barem notele erau mai mari decât rezultatele primite astăzi. 

Iată câteva mesaje transmise de elevi: 

Întrebați: 

1. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-06-30-la-16-25-33_25353700.png)

Elevii au răspuns: Eu, foarte mică in comparație cu baremul/ Și eu la fel! Deci am scris tot și știu că a fost bine și am luat 6,10, chiar nu are cum pe bune/ La fel și eu, 5,70 și la barem făcusem măcar de un 6,50/ Și eu am 6,10 și știu ca am scris destul de mult și la subiectul 1 și 2 am stat sa îl fac cu mare atenție și subiectul 3 am scris și am fost cât de cât pe subiect și am scris 2 pagini jumate./ Da, adică eu eram ferm convinsă că iau 9 și ceva, iar nota e 7,6... pe bune?/ Jur că și eu și uite așa de la 9 au dat 6,75/ Și eu... mă așteptăm la un 8 și am luat 6,70/ Eu mă așteptam la peste un 8,80 și am luat 7,10/ Pur și simplu ireal la Limba română, depun contestație/ Și pe mine m-a distrus nota la română/ Mi se pare că la româna s-a scăzut foarte mult, însă mi-e teamă să fac contestație. Ce părere aveți?/ Și mie, o bătaie de joc la română. 

Reacțiile sunt doar o parte, ele fiind în realitate mult mai multe. Au fost nemulțumiri și la alte materii, dar mult mai puține comparativ cu rezultatul de la Bac la română. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel