REZULTATE BAC 2014: Ministrul Educației, REMUS PRICOPIE, mesaj pentru elevii care nu au luat BACUL

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Ministrul Educației, Remus Pricopie, a transmis un mesaj elevilor care au susținut examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2014. 

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Remus Pricopie i-a felicitat pe elevii care au promovat examenul de Bacalaureat și le-a transmis un mesaj și celor aproape 40% care nu au reușit să obțină media 6 la examenul maturității.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. "Elevii care nu au promovat Bacalaureatul în sesiunea de vară vor fi sprijiniţi pentru a obţine performanţă în viitor. Ei nu sunt şi nu trebuie să se simtă abandonaţi", spune Remus Pricopie.

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Iată mesajul pe care ministrul Educației l-a transmis celor care au susținut examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2014:

Citește și: Rezultate Bac 2014: Ce medii au obținut cei mai mulți elevi


„Felicitări tuturor absolvenţilor de liceu, care au susţinut, zilele acestea, examenul de Bacalaureat! Le urez succes pe mai departe celor care au promovat şi, totodată, îi încurajez pe cei care nu s-au pregătit suficient să-şi păstreze încrederea în forţele proprii şi să înveţe mai mult pentru următoarele sesiuni de examen.

De asemenea, mulţumesc cadrelor didactice care s-au implicat în buna organizare şi derulare a probelor de anul acesta!

Rezultatele acestui examen reflectă munca depusă atât de elevi, cât şi de profesori de-a lungul celor patru ani de liceu. Există, desigur, o departajare în funcţie de performanţe, dar este foarte important că elevii care nu au promovat Bacalaureatul în sesiunea de vară vor fi sprijiniţi pentru a obţine performanţă în viitor. Ei nu sunt şi nu trebuie să se simtă abandonaţi”.

Vezi și: EDU.RO REZULTATE BAC 2014. Vezi notele pe județe și în București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel