Rezultate alegeri SUA: Ryanair, bilete ieftine: un milion de bilete la 9.99 de euro, după victoria lui Trump

Ryanair
Ryanair

Compania aeriană irlandeză low-cost Ryanair a lansat miercuri o ofertă ca urmare a victoriei lui Donald Trump la alegerile din SUA, punând în vânzare, "până la miezul nopţii, un milion de bilete de avion la preţul de 9,99 euro". 

"Vom ´trumpfa´ în faţa oricărei oferte", a anunţat compania cu sediul la Dublín pe site-ul său, unde a pus o imagine cu candidatul republican lansând un sărut. 

Promoţia va fi disponibilă pentru internauţi până la miercuri, la ora 24:00 GMT (joi ora 2:00, ora României), a semnalat compania aeriană, lider în Europa în sectorul low cost, conform Agerpres. 

Într-un comunicat, Ryanair glumeşte şi în legătură cu fostul referendum privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, după care a lansat o ofertă similară, şi spune că, "spre deosebire de Brexit" "acum, în sfârşit, am primit rezultatul corect al alegerilor din SUA". 

"Surprinzătoare ofertă! Viitorul poate nu este strălucitor, dar este portocaliu", au adăugat reprezentanţii companiei în comunicat, făcând referire la bronzul noului preşedinte american ales. 

Brexitul şi devalorizarea lirei sterline a determinat Ryanair să-şi diminueze cu 5 % estimările de creştere a profiturilor pentru actualul exerciţiu financiar, care se încheie în martie. 

Ca şi în iunie, când a avut loc referendumul britanic, dolarul şi pieţele financiare internaţionale au experimentat miercuri un şoc după alegerea lui Trump, dar compania aeriană a decis să profite de campania mediatică pentru a pune în vânzare, cu umor, o ofertă de bilete ieftine. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel