Rezultate alegeri SUA: Cozmin Gușă-De ce se teme lumea de Donald Trump

Cozmin Gușă este de părere că analiștii internaționali se tem de Donald Trump din cauză că și-a schimbat de sute de ori opiniile și discursurile. Aceste schimbări bruște nu fac decât să alimenteze teama și este normal ca lumea să fie îngrijorată din perspectiva omului Donald Trump. 

"Donald Trump şi-a schimbat în decursul campaniei, în decursul ultimilor ani, în descursul vieţii lui, de sute de ori opiniile şi discursul. Tocmai aceste schimări de atitudine, de opinie, de orientare îi fac pe unii oameni care analizează cu lupă ce se întâmplă pe scena internaţională să fie îngrijoraţi, speriaţi, nemulţumiţi din punct de vedere profesional sau filosofic de opţiunea cetăţenilor din Statele Unite", a afirmat Cozmin Gușă la Realitatea Tv.

Conform acestuia, nu este discutabilă sau disputabilă alegerea cetăţenilor americani, însă dacă analizăm omul Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, cea mai importantă ţară din lume în acest moment, atunci avem dreptul să ne îngrijorăm pentru ceea ce urmează.

"Nu ne îngrijorăm pentru că ar urma o schimbare, o schimbare este benefică. Lumea, chiar această lume condusă de Statele Unite a involuat în ultimii 15-20 de ani. A involuat pentru că valorile contează din ce în ce mai puţin, pentru că oamenii valoroşi nu mai sunt preţuiţi, pentru că se citeşte din ce în ce mai puţin, epoca consumului ne-a transformat obiceiurile, contează mai mult forma decât conţinutul. Şi Donald Trump este beneficiarul unei astfel de schimbări. Dar, nu schimbarea îngrijorează, ci cel care conduce maşina schimbării, pentru că ne suim cu toţii în această maşină", a mai precizat Cozmin Guşă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel