Rezultate alegeri SUA. 70% dintre republicani cred acest lucru

AGERPRES
AGERPRES

La o săptămână după ce alegerile din Statele Unite au avut loc și la 3 zile după ce Joe Biden a fost declarat câștigător, un sondaj arată ce cred republicanii despre desfășurarea acestor alegeri.

Potrivit unui nou sondaj, 70% dintre republicani nu cred că alegerile prezidențiale au fost „libere și corecte”, chiar dacă cele mai multe surse l-au declarat câștigător pe Joe Biden. Înainte de alegeri, în același sondaj Politico / Morning Consult, 35% dintre republicani considerau că votul nu va fi liber și corect. Dintre republicanii care au considerat că alegerile nu au fost corecte, 78% au considerat că buletinele de vot prin corespondență au stimulat fraudele electorale extinse, în timp ce 72% au crezut că a avut loc modificarea buletinelor de vot.

Democrații cred contrariul

Mai mulți democrați și-au exprimat încrederea în alegeri, 90% spunând că rezultatele sunt „libere și corecte”, în creștere cu 52% față de sondajul preelectoral.

Ieri, procurorul general, William Barr, a autorizat procurorii federali să investigheze „acuzațiile substanțiale” de nereguli ale alegătorilor, decizie care a marcat o întorsătură bruscă din politica Departamentului de Justiție și a fost luată fără a cita vreo dovadă a fraudei electorale, informează TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel