REZULTATE ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Ce spune Ana Birchall

Ana Birchall a spus că votul exprimat pe 30 noiembrie de către cetățenii Republicii Moldova a confirmat dorința majorității de a continua parcursul european al ţării. Ana Birchall l-a felicitat pe Marian Lupu, președintele Partidului Democrat din Moldova, pentru rezultatul obținut.

VEZI ȘI: De 1 Decembrie, Băsescu a transmis un mesaj legat de prezidențiale. Reacția celor prezenți la Cotroceni

"Prezența mare la urne în alegerile de duminică arată determinarea fraților noștri de peste Prut de a-şi hotărî singuri viitorul și faptul că, în acest moment deosebit de important, cetățenii Republicii Moldova au ales să își facă vocea auzită", a declarat Ana Birchall.

"Salut opțiunea alegătorilor moldoveni pentru continuarea direcției pro-europene, așa cum reiese din rezultatele parțiale, şi doresc să felicit colegii noştri social-democraţi din Partidul Democrat din Moldova şi pe preşedintele său, Marian Lupu, pentru rezultatul foarte bun obţinut", a continuat Ana Birchall.

"România va fi în continuare alături de Republica Moldova în susținerea proiectului de integrare europeană, proiect care a animat cetățenii moldoveni să meargă la vot şi să consfinţească parcursul european al ţării", a mai adăugat deputatul PSD Ana Birchall.

VEZI ȘI: REZULTATE ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Partidele pro-europene câștigă teren. Cum se împart mandatele în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel