REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE REPUBLICA MOLDOVA. Prima reacție a RUSIEI

Surpriză uriașă la închidere urnelor din Republica Moldova. Rezultatele parțiale ale alegerilor parlamentare au fost comentate de vicepremierul Dmitri Rogozin, care amenința România că s-ar putea s-o viziteze la bordul unui bombardier rus. 

Dmitri Rogozin susține că rezultatele alegerilor parlamentare din Republica Moldova nu sunt relevante. El susține că, în realitate, au câștigat partidele de stânga. Dmitri Rogozin a comentat situația politică din Republica Moldova, pe pagina sa de Facebook. Oficialul rus susține că dacă autoritățile moldovene le-ar fi permis imigranților moldoveni care lucrează în Rusia să voteze și nu l-ar fi scos din cursa electorală pe Usatâi, partidele de stânga ar fi câștigat tranșant alegerile iar vectorul european ar fi fost compromis.

REZULTATE ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Partidele pro-europene câștigă teren. Cum se împart mandatele în Parlament

"Adăugați la rezultatele pe care le aveți voturile adepților partidului Patria, scos din cursa electorală, plus 700.000 de voturi ale imigranților moldoveni aflați la muncă în Federația Rusă, cărora conducerea de la Chișinău nu le-a oferit posibilitatea să voteze, și veți vedea adevărata pondere a eurointegratorilor din această țară. Chișinăul trebuie să se gândească daca merge pe drumul corect. Nu mai vorbesc pentru cine ar vota cei 500.000 de mii de transnistreni, dacă aceștia ar fi participat la alegeri," a scris vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, scrie deschide.md

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel