REZULTATE ALEGERI FRANȚA 2017. Marine Le Pen se confruntă cu Emmanuel Macron

Emmanuel Macron este noul președinte al Franței, conform rezultatelor exit-poll prezentate de televiziunile franceze.

UPDATE: Candidatul independent de centru Emmanuel Macron a obținut peste 66% din voturile valabile la alegerile prezidențiale desfășurate duminică în Franța, a comunicat ministerul de interne francez luni, la primele ore, după numărarea voturilor a 99,9% din cei 47 de milioane de alegători înregistrați.

Emmanuel Macron a devenit noul președinte al Franței, cu 65.9 % dintre voturile francezilor cu drept de vot, conform sondajului EXIT POLL.

Marine Le Pen a reușit să obțină doar 34.1 % din voturi, conform sondajului citat de BFM TV. 

Prezența la vot a fost de aproximativ 70% din totalul celor 47.5 milioane de alegători din Franța. 

UPDATE ora 19:00. Rata prezenței la urne în turul doi al alegerilor prezidențiale din Franța, în care se confruntă centristul Emmanuel Macron și lidera extremei drepte, Marine Le Pen, era la ora locală 17:00 de 65,3%, sub procentul de 71,96% înregistrat la aceeași oră în turul doi de scrutin din anul 2012, a anunțat Ministerul de Interne francez.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE FRANȚA 2017. Conform unui sondaj realizat în timpul scrutinului, citat de DPA, Macron ar avea un avantaj important. 60 % dintre voturi s-ar îndrepta către el. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE FRANȚA 2017. S-au deschis urnele la ora 09:00 a României. La ora 21:00 a României se închid urnele, iar rezultatele vor fi aflate imediat. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE FRANȚA 2017. În primul tur de scrutin, Emmanuel Macron s-a plasa pe primul loc, cu 24% din voturi. Marine Le Pen a fost pe locul al doilea, cu 21% din voturi. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE FRANȚA 2017. Imediat după primul tur de alegeri au avut loc proteste violente în inima Parisului, votanții fiind nemulțumiți de cei doi candidați din al doilea tur. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel