REZULTATE admitere UMF TARGU MURES 2020

REZULTATE admitere UMF TARGU MURES 2020. Persoanele care au dat admitere în 2020 la UMF Târgu Mureș au aflat ce rezultate au obținut.

REZULTATE admitere UMF TARGU MURES 2020. Profesia de medic rămâne una din cele mai râvnite. O arată numărul mare de tineri care s-au înscris la examenul de admitere la UMF Târgu Mureș.

REZULTATE admitere UMF TARGU MURES 2020.UMF Târgu Mureș este o universitate multiculturală, cu o tradiție de peste 70 de ani în învățământul medical și farmaceutic. Aici ai acces la cel mai performant centru de simulare din țară și de asemenea cea mai performantă clinică de medicină dentară. Clinicile Universitare din Târgu Mureș sunt recunoscute ca fiind printre cele mai renumite din România. Învățământul de calitate oferit de universitate, te pregătește atât pentru viitoarea profesie cât și pentru dificultățile care vor urma.

Bibliotecă actualizată și revistele internaționale puse la dispoziție de către universitate, facilitează accesul studenților la cercetarea științifică. Mobilitățile Studențești prin programele Erasmus, Leonardo da Vinci, CEEPUS, RECIF, Deutscher Akademischer Austausch Dienst (DAAD), FULBRIGHT si burse ale Guvernului Francez dar și prin Bursele Ligii Studenților reprezintă o altă oportunitate oferită de universitatea noastră. Poți participa la evenimente științifice studențești de calitate precum Congresul Internațional Marisiensis sau Sesiunea de Comunicări Științifice TDK. Aici ai la dispoziție un campus studențesc în continuă expansiune și modernizare.

Date importante despre rezultatele la UMF Târgu Mureș 2020

Candidații admiși fără loc la Medicină - limba română, pot opta pentru un loc la programul de studiu Farmacie- limba română, indiferent de proba de concurs susținută, în limita locurilor rămase neocupate. Ocuparea locurilor se va face în ordine strict descrescătoare a mediilor de concurs obținute la concursul din 26 iulie 2020. Cererile se depun exclusiv online pe adresa de email [email protected] până în 28 iulie 2020, ora 13:00.

Candidații admiși fără loc la Medicină - limba maghiară, pot opta pentru un loc la programul de studiu Medicină dentara - limba maghiară sau Farmacie - limba maghiară, indiferent de proba de concurs susținută, în limita locurilor rămase neocupate. Ocuparea locurilor se va face în ordine strict descrescătoare a mediilor de concurs obținute la concursul din 26 iulie 2020. Cererile se depun exclusiv online pe adresa de email [email protected] până în 28 iulie 2020, ora 13:00.

REZULTATELE LA UMF TÂRGU MUREȘ 2020 MEDICINĂ LE GĂSIȚI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel