REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018. Anunț de ultimă oră, ce trebuie să faci

REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018. Anunț de ultimă oră, ce trebuie să faci
REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018. Anunț de ultimă oră, ce trebuie să faci

REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018. A fost publicat un anunț de ultim moment pentru cei care vor să urmeze o facultate în cadrul UMF Carol Davila. 

REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018”Depunerea cererilor pentru inscrierea la locurile cu taxa se va efectua in perioada 30.07-01.08.2018 la Secretariatele Facultatilor, Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila".” anunță UMF Carol Davila. 

REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018 Listele provizorii de admitere au fost publicate miercuri seară. Vezi AICI cum au fost repartizați cei care au concurat pentru un loc la UMF Carol Davila. Sunt liste de admiși, la buget, la taxă, dar și de respinși. 

REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018 Potrivit metodologiei de admitere 2018, viitorii studenți trebuie să știe următoarele: 

REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018 Conform reglementărilor legale în vigoare, UMF “Carol Davila” Bucureşti poate şcolariza, pentru anul universitar 2018-2019, în limita locurilor aprobate de către Senat, studenţi în regim cu taxă, care au susţinut concurs de admitere, dar nu au obţinut punctaj/notă corespunzătoare locurilor bugetate în ordine descrescătoare a punctajelor/notelor (Tabel 1).

REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018 Pentru a dobândi calitatea de student, candidaţii acceptaţi la forma cu taxă, trebuie să achite prima tranşă a taxei, în cuantum de 4500 lei pentru Medicină, Medicină dentară, Farmacie şi 3000 lei pentru FMAM (conform calendarului ce va fi anunțat). În caz contrar, pierd dreptul de înmatriculare ca student în anul universitar 2018-2019.

REZULTATE ADMITERE UMF Carol Davila, 2018 Înmatricularea candidaților declarați admiși în urma concursului de admitere se face prin decizie a rectorului Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București. După aprobarea înmatriculării, studenții sunt înscriși în Registrul matricol unic (RMU) cu un număr unic valabil pentru întreaga perioadă de școlarizare la specializarea/specializările/programul/programele de studii la care au fost admiși și semnează contractul de școlarizare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel