REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA BUCUREȘTI 2017. Notele la fiecare facultate

Mii de tineri au susţinut săptămâna aceasta examenul de admitere la facultăţile din Bucureşti care pregătesc ingineri, meseria despre care spun că nu scoate şomeri. 

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA BUCUREȘTI 2017. Numărul candidaţilor de la Politehnica creşte cu aproape 500 de tineri de la an la an. Iar dacă acum 10 ani, procentul fetelor nu ajungea la 20%, acum, la examenul de admitere, procentul a depăşit 45%.

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA BUCUREȘTI 2017

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA BUCUREȘTI 2017. La fiecare facultate se vor întocmi şi se vor afişa, pentru ambele modalități de desfășurare concurs PROBE SCRISE sau INTERVIU:

- a. listele candidaţilor declaraţi ADMIŞI în ordinea descrescătoare a mediilor generale obţinute, ținându-se seama de opțiunile din fișa de înscriere;

- b. listele candidaţilor declaraţi ADMISI prin REDISRIBUIRE, care îndeplinesc baremul minim de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor generale obţinute, indicându-se facultatea la care au fost admiși prin redistribuire pe baza opțiunilor făcute la înscriere;

- c. lista candidaţilor declaraţi cu BAREMUL ÎNDEPLINIT, care au îndeplinit baremul minim de admitere dar nu au avut media de admitere la nici o facultate precizată în fișa de înscriere.

- d. lista candidaţilor declaraţi RESPINŞI care nu îndeplinesc baremul minim de admitere, în ordine alfabetică;

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA BUCUREȘTI 2017. Lista candidaților admiși și respinși poate fi consultată aici.

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA BUCUREȘTI 2017. Universitatea Politehnică din Bucureşti organizează, începând cu data de 22 Iulie, a doua sesiune de admitere pentru ocuparea locurilor rămase vacante în urma neînmatriculării candidaţilor declaraţi admişi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel