REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Cine a făcut subiectele

Ministerul Educației, Liviu Pop, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu baremul de la Istorie, la admiterea de la Academia de Poliție 2017. 

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, potrivit România TV: ”Am vorbit cu domnul rector, am lămurit clar lucrurile şi, într-adevăr, cei care au redactat subiectele sunt profesori din sistemul de învăţământ preuniversitar, care au avut contract cu Academia. Nu are nicio implicare nici ministerul Educaţiei şi nici unităţile şcolare din care provin aceşti profesori”.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Întrebat dacă a existat o solicitare a Academiei de Poliţie prin care s-au cerut propuneri de profesori, care să elaboreze subiectele pentru examenul de admitere, ministrul Educaţiei a explicat că "dacă a existat această corespondenţa, nu pot spune că din lista de propuneri ale inspectoratelor sunt şi profesori care au făcut subiectele. În general, toate instituţiile care apelează la ministerul Educaţiei pentru selecţie de profesori pe diverse comisii, minsterul transmite inspectoratelor, dar procedura de selecţie nu este atributul ministerului. Poate fi o simplă corespondenţă între minister şi instituţia de învăţământ superior, dar Academia stabileşte comisia de profesori. Mă bucur că a fost îndreptată această eroare".

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Precizarea vine după ce rectorul instituţiei, comisar-şef Daniel-Costel Torje, a declarat, miercuri, că membrii comisiei de elaborare a subiectelor de admitere la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” au fost nominalizaţi de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Controversele au început după ce baremul de corectare a două cerinţe de la examenul de admitere la Academia de Poliţie, la materia Istorie a fost greşit. 

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017.  Calendarul examenului scris de admitere la Academia de Poliţie 2017: 

Susţinerea probei de cunoştinţe: 06- 08.08;

Afişarea rezultatelor: 10.08;

Depunerea şi soluţionarea contestaţiilor: 10 – 11.08;

Afişarea rezultatelor finale: 11.08. 

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Puteți verifica AICI rezultatele. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel