Rezultate Academie Poliție 2019. Comentariu TARE după scrisoarea către ministru: ASTA e mai îngrijorător!

Articolul ”Rezultate Academie Poliție 2019. Răspuns pentru Daria, fata care i-a scris ministrului că deși a picat examenul trebuie să fie ADMISĂ!” a ajuns pe un grup al Academiei de Poliție unde oamenii și-au spus punctul de vedere vizavi de acest subiect.

Vă prezentăm câteva puncte de vedere ale celor care au citit articolul. Sunt comentarii publicate în grupul dedicat admiterii la Academia de Poliție:

1. Poate ideea de a-i scrie ministrului nu a fost cea mai buna. Dar trebuie sa recunoasteti ca e frustrant sa pici cu 9. Au mai fost si probleme cu grilele de corectare, sunt zeci de candidati cu aceeasi medie. Este totusi frustrant. In schimb, mie personal, numarul de fete care au intrat la Academie mi se pare... ingrijorator. Inteleg, au luat note foarte mari dar ideea este ca e vorba de ordine si siguranta publica. In corpurile alea mici si firave de 1,50 - 1,60 h si 50 de kg se ascunde cate o campioana in arte martiale? Nu este putin frustrant pentru politisti, atunci cand merg la o interventie, sa aiba grija sa n-o omoare infractorul pe colega? Toata admiratia mea pentru aceste fete, dar parerea mea este ca numarul lor in politie si in armata ar trebui cumva limitat. Nu vad eu o domnisoara de-asta sa puna la pamant si sa imobilizeze un malac de 1,90 si 100 de kile cu muschii in pachetele pe el.

2. Oare daca era intrată si isi vedea propriul interes atins, ii mai păsa de ceilalti cu 9.00 si 9.10?

3. Asta e, n-a intrat, nu se poate suplimenta numarul de locuri, dar nu e frustrant sa se faca incadrari din sursa externa? In loc sa faca incadrarile alea, mai bine ar suplimenta locurile la academie.

4. Nu sunt locuri fizice de cazare in Academie, de asta nu baga mai multi.

5. E bine ca voi doar vorbiti, e frustrant sa pici sub linie sau la o grila, atat eu, cat si Daria si multi altii trecem prin asta. Si eu spuneam ca daca nu intru, dau la anul si aia e, dar cand esti la limita si stii cat de mult puteai, e frustrant. Unii isi arata sentimentele, altii stam linistiti si suportam. Suntem oameni, toti gresim.

6. Din moment ce alții au fost mai buni si au avut note mai mari, de ce sa se suplimenteze locurile? A luat 9, felicitari, bravo ei, dar trebuie sa accepte ca au fost altii mai buni ca ea.

7. Eu am luat al doilea an și tot așa am fost și eu anul trecut la o întrebare. Dar n-am cerut nimănui locuri suplimentare. Asta e. Nu a fost sa fie, nu ai fost suficient. Și oricum, 80% din admiși, poate și mai mult sunt copii care dau al doilea an, chiar și al treilea. Așa că lăsați frustrările, subiectele au fost oricum foarte ușoare, un copil pregătit mediu a luat peste 8.2.

8. Astia de ati picat cu 9! Voi realizati ca au fost subiectele usoare nu? Pe cine incercati sa pacaliti? Din cauza asta ati luat nota asa mare si era logic ca cei care au invatat mai mult, au luat note mai mari decat voi! Daca erau subiecte mai grele, tot aia intrau chiar daca scadea media de admitere! Nu va mai plangeti si apucati-va de invatat pentru la anul. Bafta!

9. Dinamo n-a mai intrat in Champions League si tot n-a facut nimeni nicio petitie catre ministrul sportului.In viata trebuie sa inveti sa pierzi daca vrei sa castigi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel