REZULTATE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. Godină cere DEMISII: Vor trebui să răspundă pentru acest circ

Scutaru Cristina / 08 aug 2017 / 22:33 Salveaza PDF Comentarii

Celebrul polițist Marian Godină a spus că ceea s-a întâmplat la probele scrise de la Academia de Poliție 2017 ar trebui să se lase cu demisii.

Mai precis, el a declarat că rectorul Academiei de Poliție ar trebui să facă un pas în spate. Marian Godină este nemulțumit că mai multe grile de corectare au fost greșite. Acum se ia în calcul o recorectare a lucrărilor.

VEZI ȘI: ACADEMIA de POLIȚIE ANUNȚ după grilele greșite de la ADMITERE 2017

 

"Dragi colegi care ați susținut azi examenul la Academia de Poliție,

Din informații precise, mai multe grile de corectare au fost greșite, iar acum se ia în calcul o recorectare a lucrărilor. Eu nu mă voi mulțumi cu asta. Va trebui verificat care dintre cei cu note mari au bifat răspunsurile "corecte", conform grilelor de corectare greșite. Au fost întrebări simple la care ei nu aveau cum să dea răspunsurile greșite, numai în cazul în care deja știau că li se vor considera corecte. Și tare mi-e că ne-am cam luptat cu mori de vânt. Eu promit că voi face tot ce îmi stă în puteri ca cineva să răspundă pentru ce s-a întâmplat azi. Nu mă voi mulțumi cu o recorectare și cu o notă mai mare. Vor trebui să răspundă, fie pentru prostie ceea ce se va spune, fie pentru ticăloșie, ceea ce se va nega.

Domnule rector al Academiei de Poliție, pentru acest circ ar trebui să vă dați demisia simultan cu recorectarea. V-ați bătut joc de emoțiile a mii de tineri și părinți care astăzi au plâns", a spus Marian Godină.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24