Rezultat referendum 2018. Sorina Matei: Nu vă cunoașteți poporul, inteligenților!

Sorina Matei
Sorina Matei

Jurnalista Sorina Matei lansează un atac dur la adresa Patriarhului Daniel și a susținătorilor politici ai referendumului - Liviu Dragnea, Ludovic Orban, Traian Băsescu. 

"Cât de idiot trebuie să fii să faci referendum pe o temă care nu interesează pe nimeni în realitate?

Cât de cretin să fii să faci un referendum de revizuire a legii fundamentale doar din fixația şi obsesia unor retrograzi ai Bisericii, să te pliezi oportunistic din interese politice după niște încuiați și oameni de peșteră?

Cât de prost să fii să te iei după presiunile infernale ale Bisericii, pe multe planuri și in institutii, în speranța că te va ajuta în alegerile politice? Păi și pe Ponta l-a susținut deschis în prezidențiale, îndemnând oamenii să-l voteze în duminica alegerilor, și uitați-vă unde a ajuns Ponta.

Cât de tembel trebuie să fii să bagi cu toptanul și forța în societate o discuție absolut falsă iar prin manipulări și intoxicări infernale să divizezi, să polarizezi, sa inflamezi și mai mult intern țara, să afectezi drepturi și libertăți fundamentale, consfințite la nivel european și in plan international?

Cât de imbecil trebuie să fii să faci un referendum care la nivel internaţional este văzut worldwide retrograd, homofobic, în zona fanatismului religios? Mai deschideţi un ziar, un site, o decizie CEDO, mai uitaţi-vă la legislaţiile statelor democratice.

Cât de stupid trebuie să fii să te iei după SC Daniel SRL, patriarhul mafioso, transpartinic și mizeria de CpF, și toate rahaturile lor subterane puturoase, uriașe tranzacții și circuite financiare, bune toate de investigat de procurori care, din păcate la noi, n-au sânge în instalații, doar în speranța că te ajută și mafioso cu ceva manipulând masele în momente politice? Bine că-i băgaţi bani publici în Catedrale uriaşe de nu-i mai ajuns, că, nah, nu-s de la voi din buzunar, sunt de la fraieri, iar Biserica nu plăteşte niciun impozit că şi ei se cred deasupra legii.

Cât de tâmp trebuie să fii să crezi că românii sunt fanatici, când lehamitea se simte în orice tur de alegeri? În 2016 in București prezenta in locale a fost de 33%, Firea a câștigat cu nici 250.000 de voturi o primărie generala, într-o capitală de țară cu aproape 2 milioane de electori?

Uite atât. Trebuie să te numești Daniel, patriarhul lui peste, Orban, Turcan, Dragnea, Dăncilă, Firea, Pandele, Tomac, Basescu, Becali, Neamțu. Și toate zecile de surogate ale lor de 2 lei.

Noroc cu românii. Nu vă cunoașteti poporul, inteligenților! Mai dați-vă fundurile jos din masini și mergeţi pe stradă. Nu îi mai pupaţi mâna lui Daniel cu fundul în maşini cu girofar. Dacă ştiţi engleza, mai deschideţi o depeşă internaţională. Că nu vă muşcă. Suntem în 2018. Informaţia e gratuită şi accesibilă tuturor.

Habar n-aveți pe ce lume trăiți. Credeți că dacă ţineţi oamenii în mizerie şi în standard de viaţă scăzut, oamenii sunt automat proşti, credeţi că absolut toți românii sunt atât de imbecili și atât de ușor manipulabili, inclusiv pe rețele de socializare, încât să înghită orice mestecați și manipulați voi şi să meargă aşa, ca oile, unde doriţi voi cu retrograzii voştri. Că dacă nu-i suferă pe unii, votează automat cu alţii. Gândire primitivă. Ghinion, uite că românii nu-s proşti, nu-s animale, uite că nu merg unde îi împingeţi voi!

Când sunt bune drepturile şi libertăţile tuturor românilor? Când sunteţi voi la putere şi în opoziţie, şi vreţi să îngrădiţi drepturile şi libertăţile unora, doar din slujgărnicia interesată pentru alegeri politice în faţa unor oameni de peşteră din Biserică, sau când sunteţi victime şi vă aduceţi aminte de ele să le slăviţi? Voi sunteţi specialişti în aplicarea dublelor standarde, nu românii.
Românii, cei guvernaţi, au dovedit şi probat fără dubiu că sunt europeni. Cu mintea mult mai luminată, cu mult mai deştepţi, inteligenţi și toleranți decât voi, efemerii, vremelnicii lor conducători şi guvernanţi", a scris Sorina Matei pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel