Rezultat ADN în cazul fetei arse în valiză. Ce spun anchetatorii

A venit rezultatul ADN al fetei arse în valiză, pe un câmp din Giurgiu.

Anchetatorii compară ADN-ul fetei arse în Giurgiu cu cel al Simonei Ghinea, tânăra dispărută în mod misterios în București. Rezultatul ADN arată că fata arsă în valiză nu e în evidențele Poliției, potrivit România TV. Potrivit acelorași surse, la locul crimei nu au fost găsite alte probe, ci doar cadavrul în valiză.

Zilele trecute, la o mică distanță de șoseaua București-Alexandria, pe un câmp din Giurgiu, a fost găsit un cadavru într-o valiză incendiată.

VEZI ȘI Bunicul fetei arse în valiză rupe tăcerea. Detaliul CHEIE

„La data de 30 octombrie, ora 22,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor este un incendiu, iar în urma intervenţiei a fost observat cadavrul unei persoane. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, se arată într-un comunicat de presă tansmis sâmbătă de IPJ Giurgiu. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel