#rezist. Mircea Badea, video fabulos: Când am văzut-o, mi-a căzut capul!

Irina Constantin / 16 iun 2018 / 11:19 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Descriere foto: Mircea Badea

Mircea Badea a arătat un video fabulos cu George Carlin care, într-un număr de stand up despre politicieni, face o analiză a societății care se poate aplica ușor României zilelor noastre. 

”Sportul nostru național nu este oina. Sportul nostru național e să ne plângem. Sportul favorit al românilor e să ne plângem de politicieni: politicienii nu fac, politicienii nu dreg.” a spus Mircea Badea în emisiunea ”În Gura Presei”. El a arătat o secvență veche cu George Carlin despre politicieni, despre care spune ”Când am văzut-o, mi-a căzut capul! Asta am tot spus în emisiunea asta, într-o formă sau alta. Asta nu spune totuși și despre noi? Despre noi ce spune? Că au venit de pe Marte politicienii și s-au impus cu forța pe aici?”. 

George Carlin spune în video că toți ne plângem de politicieni că sunt nașpa. ”Poate că nu politicienii sunt nașpa, poate altceva e nașpa pe aici... Publicul! Publicul e nașpa, la naiba cu speranța! Dacă e vina politicienilor, atunci unde sunt oamenii cu conștiință? Unde sunt americanii inteligenți, onești, care să ne arate calea? Noi nu avem astfel de oameni... Toți sunt la mall! Se scarpină în fund, se scobesc în nas, scot cardul din portofel și-și cumpără o pereche de adidași cu luminițe!.”


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25