Rezidențiatul din 2012, mai ieftin cu 140 lei

rezultate-rezidentiat-2010
rezultate-rezidentiat-2010
Ministerul Sănătăţii a hotărât să reducă  taxa de participare la concursul de Rezidenţiat pe post şi pe loc în medicină, medicină dentară şi farmacie care va fi organizat în acest an.
”În urma sesizărilor primite, dar şi a discuţiilor purtate cu organizatorii şi reprezentanţii studenţilor am stabilit o taxă redusă la valoarea de 360 lei/participant”, au declarat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii. Suma propusă pentru examen era inițial de 500 lei.

În urma consultărilor cu reprezentanţii universităţilor de medicină şi farmacie, concursul de intrare în Rezidenţiat va fi organizat anul acesta în data de  25 noiembrie 2012. La fel ca anul trecut, concursul se va desfăşura, descentralizat, în şase centre universitare din ţară: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Tg. Mureş, Timişoara şi Craiova,  pentru toate domeniile, respectiv medicină, medicină dentară şi farmacie. Detaliile privind numărul locurilor, al posturilor scoase la concurs, precum şi perioada de înscriere sau condiţiile care trebuie îndeplinite pentru înscrierea în concurs sunt publicate pe pagina oficială de web a Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro ,  pagina de web www.rezidentiat.info,  şi în publicaţia de specialitateViața Medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel