Rezidenţiat: Candidaţii îşi aleg posturile

Candidaţii admişi la examenul de rezidenţiat îşi aleg locurile/posturile posturile în specialitatea pentru care au optat duminică şi luni, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Alegerea locurilor/posturilor în specialitate şi a centrelor de pregătire se face în zilele duminică şi luni, prin teleconferinţă, în intervalul orar 9:00 - 21:00, în centrele universitare Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş sau Timişoara.

Duminică sunt repartizaţi candidaţii care au obţinut un punctaj de minim 60% din punctajul maxim obţinut pentru fiecare domeniu de concurs.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a participat duminică dimineaţă la procesul de alegere a locurilor/posturilor de către candidaţii concursului de Rezidenţiat, sesiunea 2017, în Centrul de Repartiţie Oradea. Pentru domeniul medicină, în 2017, numărul de locuri şi posturi a fost suplimentat, astfel că vor fi pregătiţi cu 95 mai mulţi medici specialişti.

Ministerul Sănătăţii reaminteşte că numărul locurilor şi posturilor a fost stabilit în funcţie de cifra de şcolarizare, capacitatea de pregătire a centrelor universitare şi solicitările unităţilor sanitare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel