REZIDENȚIAT 2019. TOT ce trebuie să știți - taxă și alte noutăți

REZIDENȚIAT 2019. Ministerul Sănătății a publicat, în Transparență Decizională, un proiect de ordin care stabilește tot ce trebuie să știți despre rezidențiat 2019.

REZIDENȚIAT 2019. Primul ordin pus în dezbatere publică de Ministerul Sănătății este cel legat de Metodologia pentru examenul de REZIDENȚIAT 2019, realizată după întâlnirea organizată cu rectorii universităților de medicină și farmacie din țară, la începutul lunii septembrie.

Concursul se va desfășura tot după aceleași reguli ca și anul trecut, așa cum DC Medical a anunțat deja zilele trecute. În esență, va fi sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, identice pentru toate centrele universitare în care se organizează concursul, iar examenul de rezidențiat va dura 4 ore. Alegerea unui loc sau post este condiţionată de obţinerea unui punctaj minim de promovare de 60% din punctajul maxim realizat la nivel naţional pentru cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu. Continuarea pe DC MEDICAL.

 

TAXĂ REZIDENȚIAT 2019

Ministerul Sănătății a publicat, în Transparență Decizională, un proiect de ordin care stabilește exact cuantumul taxei de participare la concursul de rezidențiat pe post și pe loc în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 8 decembrie 2019. Acesta va intra în vigoare după ce va fi publicat în Monitorul Oficial. Citiți continuarea, pe DC MEDICAL, vizavi de taxă.

Specialitățile deficitare pentru care la REZIDENȚIAT 2019 se va da examen pe post

Al doilea proiect de ordin pus în dezbatere publică de Ministerul Săntății stabilește care sunt specialitățile deficitare pentru care la REZIDENȚIAT 2019 se va da examen pe post. Acesta va intra în vigoare după ce va fi publicat în Monitorul Oficial. Care sunt acestea aflați pe DC MEDICAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel