Revoluționarul Dumitru Dincă nu mai este consilier general. Vezi de ce

dumitru_dinca
dumitru_dinca

În urma unei adrese trimise de PDL, Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a aprobat, în ședința de joi, încetarea mandatului de consilier general al municipiului Bucureşti al revoluţionarului Dumitru Dincă.

Solicitarea PDL privind încetarea mandatului a fost trimisă ca urmare a faptului că Dumitru Dincă a fost exclus din partid.

De asemenea, în cadrul aceleași ședințe, s-a stabilit ca mandatul revoluţionarului în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) să fie preluat de Popescu Tudor Cristian.

La începutul şedinţei, Dumitru Dincă a ţinut un discurs de câteva zeci de minute în care l-a atacat virulent pe preşedintele Traian Băsescu.

În ianuarie, Dumitru Dincă declara: ”Nenorocirea care a lovit România este Traian Băsescu pentru că, Guvernul Românei nu a fost condus de Emil Boc, ci în exclusivitate de către Traian Băsescu”.

Dumitru Dincă este consilier general de la începutul lui 2009. El l-a înlocuit atunci pe fostul viceprimar al Capitalei Răzvan Murgeanu care demisionase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel