Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  REVOLUȚIE în medicină. Adela Cojan (CNAS): A SOSIT MOMENTUL!

Adela Cojan, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a vorbit despre o nouă facilitate pusă la dispoziţia pacienţilor şi a medicilor. 

Adela Cojan, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a vorbit, în cadrul dezbaterii „TELEMEDICINA - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România" organizată de către DC Media Group, despre faptul că a sosit momentul ca telemedicina să facă parte din viaţa medicilor şi a pacienţilor, să fie folosită ca un instrument pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor. 

"A sosit momentul ca telemedicina să ofere pacienţilor o mai bună calitate a vieţii, iar cadrelor medicale le oferă un instrument nou, pe care chiar îi invităm să-l utilizeze. Telemedicina este, într-adevăr, un instrument nou de utilizat şi va reprezenta, la un moment dat, medicina viitorului.

Cu o condiţie însă: să nu ajungem în latura cealaltă, să nu dezumanizăm prea mult actul medical; într-adevăr, după cum ştiţi, flerul clinic şi simţul clinic îi ajută, până la urmă, pe medici la diagonsticarea corectă, pe lângă monitorizarea tuturor parametrilor biologici şi clinici", a declarat Adela Cojan.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel