REVOLUȚIE FISCALĂ. Mircea Badea: Sunt turbați, au interese

Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, despre revoluția fiscală.

Realizatorul TV a făcut referire la persoanele care nu înțeleg că aceste modificări din Codul Fiscal nu au nicio legătură cu măririle salariale.

"Habar nu am dacă revoluția fiscală este de bine sau de rău. Vom afla cu toții. Dar lucrurile concrete, explicate și în dungă de oamenii care au făcut revoluția fiscală, sunt clare. În practică, vom vedea ce se va întâmpla. Orice dobitoc de pe planetă putea să înțeleagă un lucru - modificările fiscale nu aveau ca obiect mărirea salariilor. Acesta este obiectul altor măsuri.

Revoluția fiscală avea ca obiect, printre altele, mai mulți bani la bugetul de stat de la cei care nu plătesc contribuții sociale. Orice bou putea să înțeleagă care este intenția. Mărirea salariilor nu face obiectul revoluției fiscale. Nu știu dacă măsurile vor avea rezultat. Vom vedea.

Unii pot fi proști și nu pot înțelege nimic. Asta este situația. Dar mai sunt și alții care nu vor să înțeleagă pentru că sunt pur și simplu turbați, setați politic, spălați pe creier, întorși cu cheia sau au interese. Și atunci, orice discuție despre revoluția fiscală este absolut inutilă. Orice date și calcule ai prezenta, te vei lovi de aceleași lozinci. Un lucru este cert - niște cetățeni au câștigat alegerile în România. Și cu asta basta! Dacă este bine sau nu ce fac, vom vedea", a zis Mircea Badea în emisiunea "În gura presei".

[citeste si]

Guvernul a aprobat, miercuri, prin modificarea Codului Fiscal, o serie de măsuri privind impozitul pentru IMM-uri, impozitul pe venit și contribuțiile sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel