REVOLTĂTOR. Moș Crăciun îi taie mâinile soției sale în cartea pentru clasa pregătitoare

Cine este Moș Crăciun? Pentru copiii din clasa pregătitoare, Moș Crăciun este acel om crud care-i tare mâinile soției sale, Crăciuneasa, pentru a o pedepsi.

În legenda prezentată în caietul după care învață elevii de cinci-șase ani, Moș Crăciun își pedepsește soția pentru că i-a oferit adăpost Fecioarei Maria, când ea căuta un loc unde să-l nască pe Iisus. Moș Crăciun este un om rău în legenda pentru copiii din clasa pregătitoare, care, atunci când a aflat ce a făcut Crăciuneasa, i-a tăiat mâinile. Legenda pentru copii mai spune că Fecioara Maria i-a lipit mâinile la loc și a vindecat-o pe soția lui Moș Crăciun. Apoi Moș Crăciun a devenit primul creștin, după ce i-a cerut iertare lui Dumnezeu.

În aceste condiții, îl mai așteaptă copiii pe Moș Crăciun?

Scena violentă este cuprinsă în caietul auxiliar "Comunicare în limba română pentru clasa pregătitoare. Semestrul I". Caietul este realizat în conformitate cu noua programă pentru clasa pregătitoare, avizată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin ordinul nr. 3418/19.03.2013, potrivit descrierii, arată Vocea Transilvaniei.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel