Revoltă totală după Colectiv: Cum a primit el autorizaţie de funcţionare?

În 255 de imobile expertizate şi încadrate în clasa I de risc seismic, din cele 357 verificate, în acest moment nu se mai desfăşoară activităţi comerciale, a informat biroul de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti. 

Proprietarii spaţiilor comerciale care funcţionează în imobile încadrate în clasa I de risc seismic care nu s-au conformat prevederilor legii 282/2015 (care interzice activităţile comerciale în imobile încadrate în clasa I de risc seismic), au fost notificaţi cu privire la obligativitatea încetării activităţii, urmând ca în caz contrar să fie sancţionaţi cu amendă cuprinsă între 50.000 şi 70.000 lei, adaugă PMB, potrivit Agerpres

Directorul Institutului pentru Politici Publice, Adrian Moraru, a atras atenţia asupra faptului că în Bucureşti există clădiri încadrate în clasa I de risc seismic, care îşi desfăşoară în continuare activitatea. "Aveţi clădire cu bulină roşie, în care aveţi dată autorizaţie, pe Hristo Botev 3. Are un bar la parterul unui bloc. Cum a primit el autorizaţie de funcţionare? Chiar şi după Colectiv îşi vede în continuare de treabă. Sunt firme în clădire, iar la parter un bar", a precizat Adrian Moraru. El a mai spus: "Hristo Botev 3 este închis din punctul nostru de vedere. Dacă a redeschis acum, o să reverificăm. La momentul controlului, era închis. (...) Nici nu putem să facem pază la fiecare spaţiu comercial, pentru că nu avem posibilitatea". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel