Revolta musulmanilor! Ce spune imamul din București despre cei care refuză moscheea

După ce mai mulți cetățeni au aruncat porci morți și au adus și o cruce uriașă pe locul în care ar urma să fie ridicată moscheea, reprezentantul comunității musulmane din Capitală, imamul Aziz Beşir Osman, a avut o ieșire extrem de dură la adresa celor care fac astfel de acțiuni.

"Nu ştiu ce tot caută oamenii ăştia acolo. Cred că sunt bolnavi mintal, altfel nu îmi explic. Aceşti oameni urmăresc să strice relaţiile diplomatice cu ţările islamice. Păi, judecă normal? Este posibil şovinismul acesta în secolul XXI?

Credeţi că au supt lapte curat de la mamele lor? Nu cred că sunt influenţaţi de nimeni, o fac de capul lor, dar dacă, într-adevăr, există persoane care îi întărâtă, acestea sunt la fel ca ei. Nici porcii, nici crucea nu au vreo influenţă asupra terenului. Acesta se curăţă şi acolo se va construi moscheea.

Şi Potopul a umplut pământul de rahat şi tot s-a construit după el. Uite ce au făcut în Occident astfel de oameni. Au provocat conflicte acolo (n.r. - în statele musulmane), au deschis răni, iar acum au venit toţi pe capul lor şi statele occidentale sunt obligate să aibă grijă de ei. Aşa o să se întâmple şi la noi", a declarat Aziz Beşir Osman pentru ziarulring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel